Стопкадър novini.bgИзвестен политник и депутат направи коментар за това, което се

...
Стопкадър novini.bgИзвестен политник и депутат направи коментар за това, което се
Коментари Харесай

Христо Иванов: Това управление от самото начало е трудно и носи негативи на всички участници в него

Стопкадър novini.bg

Известен политник и народен представител направи коментар за това, което се случи в Народното събрание през днешния ден.

" Това ръководство през цялото време е мъчно и носи негативи на всички участници в него, няма какво да се крием от тази действителност. Като погледнем резултатите от изборите, с ангажимента, че това са локални избори, не можем да кажем, че породи нова политическа обстановка, че се очерта нова политическа позиция или формула ".

Това каза Христо Иванов след проваленото съвещание на Народно събрание.

По думите му цели на ръководещото болшинство остават същите и би трябвало да се продължи да се работи за тях.

„ Всяка от партиите, от обединенията, ще си направи своя разбор, само че аз чакам като преминат умората и страстите, да се върнем към националната равнища и да продължим да орем, колкото и да е мъчно “, безапелационен бе Иванов.

Разговорът за промяна на министри би трябвало да се води основно с премиера и вицепремиера, които направиха селекцията, разяснява Иванов. Попитан ще бъде ли подписано съдружно съглашение с ГЕРБ, написа novini.bg.

" Колегите от " Продължаваме промяната " също желаят, всички желаят, само че живеем в една обстановка, в която не всичко се получава ", разяснява той.

Преди да се впуснем в мнения за подадената оставка на Мустафа Карадайъ, е редно да чуем какво ще кажат ДПС, уточни още Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР